gratisscooterrijbewijsutrecht.nl

Theoriecursus

Om scooterrijles te mogen nemen, moet je eerst je theorie-examen gehaald hebben. Je mag vanaf 15,5 jaar theorie-examen bij het CBR doen.

Aansturen Rijopleidingen kan je op verschillende manieren helpen bij de voorbereiding op het theorie-examen. Als je kiest voor het pakket inclusief theorie-examen, stomen wij je in een weekend klaar voor het examen. Je krijgt dan in een groep van maximaal 10 leerlingen uitleg over de theorie. Ook ga je aan de slag met proefexamens, waarbij je met dezelfde ‘kastjes’ oefent als het CBR gebruikt voor het examen. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om vragen te stellen.

Wanneer je liever niet in een groep leert - bijvoorbeeld omdat je ADHD, autisme of faalangst hebt – kun je ook kiezen voor individuele begeleiding. Het voordeel hiervan is dat het rustiger is en dat de lessen op jouw manier van leren worden afgestemd. Een individuele theorieles kost € 25,- per uur.

Theorielessen vergroten de kans dat je voor het examen slaagt. Als je toch liever zelfstandig voor het examen leert, kun je in onze webshop terecht voor online theorietraining of voor het kopen van theorieboeken.

 

Klantenvertellen

Social Media

    

 

 

 


Contact

Gratis Scooter Rijbewijs Utrecht
van der Marckstraat 2
3554XK Utrecht

030 - 75 123 60
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.